Alles wat u moet weten over Agile Front-end & back-end development

Snel resultaat

Wat is Agile?

Agile is een manier van denken dat vaak wordt toegepast bij software ontwikkeling. Het gaat hierbij vooral om het software ontwikkelingsproces zo adaptief en lenig mogelijk in te richten. Zo focust een Agile aanpak zich op op het zo snel mogelijk leveren van werkende stukken software korte tijdsperioden.

Agile werken aan software, My Identity Zoetermeer

Iteratief

Elke keer sprint weer raak

De werkende stukken software worden in korte periodes van twee tot vier weken opgeleverd. Deze perioden noemen we iteraties, ofwel sprints. Na elke sprint is er weer resultaat.

Zelf bepalen

Bepaal zelf wat er als eerste wordt ontwikkelt

Als klant bepaalt u zelf wat het belangrijkste is voor uw bedrijf. Bij Agile kiest u daarom zelf welke functionaliteiten of onderdelen als eerst ontwikkelt  worden. samen met u creëren wij de beste passende sprint planning die direct waarde oplevert in uw organisatie.

Adaptief blijven

verbeteren, verbeteren en verbeteren

Door een Agile aanpak is het mogelijk om snel te schakelen op uw interne en externe bedrijfsomgeving. Geen lange wachttijden meer voor het doorvoeren van wijzigingen; een continue verbetering.

De voordelen van Agile aanpak

Meer waarde voor de business

Betere efficiëntie

De focus ligt op werkende software in plaats van veel te uitgebreide documentatie.

Snellere time to market

Specifieke functionaliteiten kunnen gemakkelijk voorrang krijgen.

Betere communicatie

Nauw samenwerken levert een betere en passende business value

Beter beheersbaar

Door te werken met korte sprints is het project makkelijker beheersbaar

Bespaar kosten

Agile maakt software op maat betaalbaar

Maak je nooit meer zorgen over prijzen en kosten met een Agile aanpak. Betaal per sprint of opdracht. Wanneer er weer budget is voor een nieuwe aanpassing in uw software of website geeft u meteen weer een opdracht door aan het My Identity team.

Stimuleer innovatie

Disruptie is het nieuwe cool

Een Agile aanpak zorgt door middel van de iteraties voor een constante stroom van verbeteringen aan software. Door minimale documentatie is er meer tijd voor creativiteit en productiviteit wat leidt tot innovatie.

Software development met Kanban

Simpel & gemakkelijk

Bij My Identity ontwikkelen wij software met de Kanban methode. Zo is het enige wat we nodig hebben een simpel project dashboard tussen u en het My Identity team.